Habitatges al carrer Joan Maragall 57 - 70
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Joan Maragall, 56-70

Desconegut
    Dolent
    La major part dels habitatges que integren aquest BCIL han estat molt modificats o en alguns casos enderrocats per construir-hi edificis nous. Els que resten originals mostre en general en mal estat de conservació.
    BCIL (19/10/88)
    36110
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Conjunt de petits habitatges entre mitgeres que fins fa uns anys deixaven entreveure l'estructura de les cases originals d'aquest carrer. Tot i que actualment han estat molt modificats o, fins i tot, enderrocats, conserven l'alçada homogènia de planta baixa i pis amb porta d'accés i un parell de finestres a la primera planta. Altres han mantingut el ràfec amb tortugada. Els que més conserven l'esperit original són els que corresponen als números 60 i 66-68 del carrer. El primer, cobert a dues aigües, presenta en planta baixa una porta gran rectangular i una finestra amb ampit ressaltat. A la part superior té un afegit que deu respondre a la necessitat de col·locar la reixa de ferro forjat. En el pis té un petit balcó i una finestra. El coronament de la façana es fa amb cornisa motllurada i parapet d'obra que simula un terrat a la catalana. Els edificis dels números 66-68, molt iguals, destaquen pel gran ràfec que presenten a la part superior, amb tortugada.

Aquest element es troba en un carrer que està declarat BCIL en el seu conjunt (36114)