Habitatges al carrer Joan Maragall 16-20
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Joan Maragall, 16-20

Desconegut
    Regular
    Els habitatges corresponents als números 16-18 han estat molt modificats, i només el número 20 conserva la seva aparença original.
    BCIL (19/10/88)
    36109
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Conjunt de petits habitatges entre mitgeres. Els que corresponen als números 16 i 18 han estat molt modificats i només conserven les obertures en forma d'arc rebaixat de la planta baixa. Una fotografia antiga permet comprovar que el segon pis i el ràfec de la coberta no mantenen cap similitud amb l'estat actual de l'edifici. Pel que fa al número 20, tot i que la superfície de la façana sembla arrebossada fa relativament poc, sí es pot dir que el conjunt de l'edifici conserva la seva fisonomia. Es tracta d'una construcció molt petita de planta baixa i pis. En planta baixa té una única obertura en arc rebaixat. En el primer pis hi ha una petita finestra també en arc rebaixat. El conjunt es remata amb un ràfec molt senzill amb tortugada.

Aquest element es troba en un carrer que està declarat BCIL en el seu conjunt (36114)