Habitatges al carrer de les Creus 44-46
Sant Feliu de Llobregat

Carrer de les Creus, 44-46

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici format per dos habitatges adossats de petites dimensions, de planta rectangular, amb planta baixa i pis i coberta amb terrat a la catalana. En planta baixa està molt reformat, tot i que les obertures presenten encara una decoració a la part superior en forma de banda de rajoles de ceràmica vidriada de color blau. Al segon pis presenta tres petits balcons de plataforma rectangular i barana de ferro forjat. Les tres portes que els donen accés presenten la mateixa decoració a base de ceràmica vidriada que ja vèiem en planta baixa. El coronament de l'edifici es fa una un parapet de formes sinuoses, amb tres crestes més elevades entre les quals s'intercalen zones de ràfec recolzat sobre una petita cornisa de motllures. El ràfec té en la seva part vista maons disposats en escata, Les parts més elevades està rematades amb unes motllures de terracota. Una de les tres crestes encara conserva una petita flor de ceràmica vidriada blava al seu centre.