Habitatge, plaça Dr. Tarrés, 4 -Antic Sindicat-
Sant Esteve Sesrovires

Plaça del Doctor Tarrés, núm. 4.

Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Edifici entre mitgeres situat a la Plaça del Doctor Tarrés número 4, el qual correspon a l'antic Sindicat de Sant Esteve Sesrovires. Actualment en aquest edifici hi funciona una Oficina de La Caixa i la planta primera està destinada a ús residencial. A la planta primera l'edifici disposa d'un balcó de ferro forjat que ocupa tota l'amplada de la casa, el qual representa un dels elements més singulars d'aquesta construcció. La barana presenta un desenvolupament sinuós, que li confereix una imatge peculiar i de gran qualitat. La part superior de la façana presenta un acabat amb formes corbes amb moltllura amb dentells, que configuren una faixa ornamental al llarg de tot el capçal de la façana. Enretirat del pla de la façana principal, l'edifici presenta una planta superior amb un terrat el qual disposa d'una barana de balustre de terra cuita.