Habitatge carrer Sant Isidre 31
La Palma de Cervelló

carrer Sant Isidre 31

Xavier Esteve Gràcia

Casa de planta rectangular entre mitgeres, de planta baixa més pis amb coberta de teula àrab a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana principal. Les obertures es distribueixen simètricament amb una porta a la planta baixa i dos sortides al balcó al pis, totes emmarcades amb motllures. El pis acaba amb una cornisa que separa un coronament ondulat amb cercle central en relleu, esgrafiat amb les inicials superposades P i C. A la resta del coronament l'esgrafiat és en forma de garlanda floral. Sota la cornisa també destaca una franja esgrafiada de fulles vegetals. Immediatament a sota apareixen les obertures de la cambra d'aire de sota la solera, que són quadrades amb motius ceràmics ornamentals.