Habitatge carrer Sant Isidre 29
La Palma de Cervelló

carrer Sant Isidre 29

Xavier Esteve Gràcia

Casa de planta rectangular entre mitgeres, de planta baixa més pis amb coberta de teula àrab a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana principal. Les obertures es distribueixen a la planta baixa en una porta i un finestral, emmarcades amb motllures. A la planta pis compta amb un balcó amb barana de ferro forjat i una finestra. En aquest cas les motllures ocupen la part superior de les finestres a manera de trencaaigües. El pis acaba amb una cornisa que separa un coronament ondulat amb cercle central en relleu, esgrafiat amb motius florals i les inicials superposades P i J. A la resta del coronament l'esgrafiat és en forma de garlanda floral, a un costat hi ha la paraula "any" i a l'altre "1925".
    Sota la cornisa inferior que separa el coronament de la façana, hi ha una franja esgrafiada amb motius similars, centrades simètricament en aquesta sanefa les obertures de la cambra d'aire de sota la solera són quadrades amb motius ceràmics ornamentals.