Habitatge al carrer Joan Maragall 142 - 144
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Joan Maragall, 142-144

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de mitjanes dimensions de planta rectangular i estructurat en alçada en planta baixa i pis. La coberta és a dues aigües amb carenar paral·lela a la façana. Aquesta presenta a la planta baixa dues portes en posició central flanquejades per sengles finestres. D'aquest conjunt de quatre obertures, només dues conserven el seu aspecte original, amb els angles superiors arrodonits. Per sobre d'elles una petita motllura separa visualment el cos de la planta baixa del pis. Aquí trobem dos balcons en posició central, amb la plataforma rectangular de frontal motllurat i baranes de ferro forjat de formes sinuoses que contrasten amb la rectitud de les línies de l'edifici. Els dos balcons estan flanquejats per finestres rectangulars. Totes les obertures d'aquesta planta estan rematades amb un lleuger esglaonat i coronades per una amples impostes. Seguidament trobem la cambra d'aire de l'edifici, amb els típics espiralls, una cornisa motllurada i, per sobre, un parapet que amaga la teulada a dues aigües i simula un terrat a la catalana.

Aquest element es troba en un carrer que està declarat BCIL en el seu conjunt (36114)