Habitatge al carrer Falguera 82
Sant Feliu de Llobregat

Carrer de Falguera, 82

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres que es desenvolupa en planta baixa i dos pisos. És de planta rectangular i està cobert per teulada a dues vessants. Es tracta d'una construcció cantonera que en planta baixa presenta una porta quadrangular i una finestra, totes dues resseguides per una imposta que sobresurt lleugerament de la línea de façana. Al primer pis una balconada sustentada sobre tres mènsules molt visibles. És de plataforma rectangular i es tanca amb barana de ferro forjat. Les dues portes que hi donen accés són rectangulars i es rematen a la part superior per sengles cornises motllurades suportades sobre dues mènsules. Per sobre d'aquest pis, una galeria de tres finestres en arc de mig punt presenta a la base una cornisa de les mateixes característiques que les del primer pis.

Aquest edifici sembla de construcció més recent que la resta d'habitatges d'aquest mateix carrer.