Habitatge al carrer de les Creus 5
Sant Feliu de Llobregat

Carrer de les Creus, 5

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Habitatge entre mitgeres de petites dimensions, estructurat en alçada en planta baixa i pis i cobert amb dues vessants amb el carenar paral·lel a la façana. En planta baixa presenta una obertura central en arc rebaixat (actualment entrada de vehicles) flanquejada per una porta i una finestra totes dues rectangulars. Un sòcol recorre la part més baixa de la façana. Al pis superior hi ha un balcó de plataforma rectangular amb els angles arrodonits i tancat amb barana de ferro forjat. El seu frontal coincideix en forma i en posició amb una petita cornisa que separa aquest cos de l'edifici de l'inferior. S'hi accedeix al balcó a través de dues portes rectangulars. Totes les obertures de l'edifici presenten una imposta que les ressegueix en la seva totalitat. A la part superior de l'habitatge veiem dos espiralls i un petit ràfec format pel voladís de la teulada.