Habitatge al carrer Constitució 13
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Constitució, 13

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de mitjanes dimensions, aïllat fent cantonada entre els carrers Constitució i Onze de Setembre. Està envoltat per un petit jardí. És de construcció molt senzilla. Està formada per dos volums diferents, el que integra el cos principal de l'habitatge, cobert a dues aigües, i un altre adossat a la a la façana nord, que fa que la planta de l'habitatge faci forma d'L invertida horitzontalment. Aquest darrer volum és lleugerament més baix que el primer i té la seva pròpia coberta a dues aigües. S'estructura en planta baixa i pis. A la façana principal, que dóna al carrer Constitució, té en planta baixa una porta d'accés amb barbacana i una finestra. El pis superior presenta dues finestres i, coronant l'edifici, una cornisa que integra la tortugada. La façana del carrer Onze de Setembre mostra la presència d'una terrassa a l'alçada del primer pis.

Construcció més recent que les altres que l'envolten en el mateix tram del carrer Constitució (números 5 a 13)