Habitatge a la carretera Laureà Miró 9
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 9

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de mitjanes dimensions entre mitgeres, de planta rectangular i amb coberta a una sola aigua inclinada vers la façana. En alçada es desenvolupa en soterrani, planta baixa i dos pisos. A la planta baixa presenta un tractament de la superfície de la façana estucat en forma de franges encoixinades. Desplaçades cap a l'extrem dret trobem una porta flanquejada per dues finestres que, a la part baixa, tenen obertures d'il·luminació de la planta soterrani. Al primer pis hi ha dos bacons centrats en la façana, amb plataforma rectangular de frontal motllurat i baranes de ferro forjat. Les dues portes que els donen accés són quadrangulars i molt senzilles. El segon pis presenta en posició central una galeria de quatre finestres rectangulars unides dos a dos per un ampit motllurat. Aquesta galeria es flanqueja a banda i banda per una porta balconera amb ampit de ferro forjat. Finalment, el coronament de la façana presenta el ràfec, fruit del voladís de la teulada.