Habitatge
Castellbell i el Vilar

C. de Joaquim Borràs, 2b

Eclecticisme
    Jordi Montlló i Laura Bosch

Centre de salut i gimnàs emplaçat en una finca amb dues construccions annexes i una piscina climatitzada. L'accés principal es fa pel carrer Joaquim Borràs, mitjançant una escalinata, ja que el nivell del cos principal està aixecat del nivell del carrer. Aquest és de planta rectangular amb planta baixa i, possiblement, soterrani, amb la façana retirada endins, fora de la línia de cases del carrer. La casa és als quatre vents amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia. Aquesta es forma simètricament a partir de tres eixos de verticalitat, delimitats per les obertures, a la planta baixa, i elements decoratius geomètrics de ceràmica blanca i verda, en el capcer. De les obertures també destaca el recreixement del parament amb maons. Entre la planta baixa i el coronament del capcer també hi ha una franja de ceràmica, separant els dos espais: planta i cambra de ventilació, amb tres respiradors, posats també simètricament, cadascun damunt la seva obertura.
    El coronament de la façana és ondulat rematat amb una línia triple de maons, amb una pinya a les cantoneres. El parament és de pedra vista amb els escaires de maó pla.
    A la part del darrerre hi ha un altra casa annexa i adequada a les necessitats actuals del centre. És de planta quadrangular i consta de planta baixa i dos pisos. Està envoltat de jardí, a la part lateral més estret i d'un espai amb piscina coberta i climatitzada.