Garatge de Ca l'Agulló
Mediona

Carrer Florenci Gustems, 7
    A tocar del pati de Ca l’Agulló just davant de Cal Magí.

BPU
    Fitxa ARQ09 del catàleg de béns a protegir del POUM. Si considerem l'edifici com part de Ca l'Agulló.
    4228714CF8942N0001ZP
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Edifici de planta rectangular i coberta a doble vessant de teula àrab. Fet de maó  i pedra vista en el sòcol, d’estil clarament modernista.

Trobem tres obertures a la façana, una gran porta rectangular al centre amb els extrems de llinda aixamfranats i definida per maons i una espècie de voladís de rajola, que sobresurt lleugerament de la façana. A banda i banda trobem dues finestres rectangulars, amb llinda de pedra, sobre la qual i ja de forma més estreta encara es prolonga una mica més l’obertura. En destaquen les reixes de ferro forjat amb motius florals d’aquestes finestres.

El coronament de l’estructura hi ha un frontó esglaonat definit per quatre pilars de maó, sobre els quals hi havia un pinacle de base circular del que s’ha perdut el remat decoratiu. Al centre d’aquest frontó i dins d’un cercle hi ha la data de 1931 en relleu.

Correspon a una construcció vinculada a les tasques agrícoles, un magatzem, segurament relacionat ambla producció vitícola i la puixança d’aquesta producció durant els segles XVIII-XIX.