Galeria del Ricart
Malla

Presenta petites esquerdes i algunes peces estan erosionades.
    P.E.U. Catàleg de Masies i Cases Rurals 2010
    Estructural
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

La galeria del Ricart està situada a la façana de migdia de la masia. Es tracta de tres galeries horitzontals de set pòrtics d'arc mixtilini i perfil ogival cadascuna. Els arcs descansen sobre capitells, culs de llàntia i carcanyols profusament esculturats amb orles, garlandes i motius mitològics. Els pòrtics dels pisos superiors i el coronament estan protegits amb baranes de balustrada igualment esculturades, que incorporen dues escenes bíbliques a la part central i un fris al coronament de la mateixa temàtica. En cadascun les pilastres dels extrems de la galeria hi ha un fris vertical amb relleus d'eines del camp, mentre que al nivell superior hi ha finestres de perfil conopial esculturades.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arquitectònic. Malla (Osona). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.
    Pla Especial de Catalogació de les Masies i Cases Rurals de Malla. Ajuntament de Malla, 2010.