Fornícula del Carrer del Comerç
Vilassar de Dalt

Carrer del Comerç, 13-15

no conserva la imatge
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Fornícula situada a l'alçada del primer pis d'una casa de cós del carrer Comerç. L'ampit és de pedra granítica motllurada i de forma corba. No conté cap imatge, però es conserven i són visibles l'ampit, motllurat i arrodonit, els brancals i la llinda de pedra granítica treballada i la llinda d'arc escarser.

La data de 1801 correspon a la inscripció de la façana del conjunt de quatre cases on hi ha la capella. No s'ha trobat cap informació sobre l'advocació d'aquesta capella que fa molts anys que es troba buida i se n'ha perdut la memòria.

BENITO, Pere (1987). "Llavors del regne. Les capelles de carrer". Parròquia de Sant Genís. Vilassar de Dalt.
    SAMON i FORGAS, Josep (2010). Els sants dels vilassarencs; capelletes de carrer. Recull fotogràfic i dades bàsiques. Vilassar de Dalt. Inèdit.