Fornícula de Cal Notari
Vilassar de Dalt

XVIII-XXI
    Joan Artigas
    Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Fornícula situada a l'alçada del primer pis de Cal Notari, entre dues finestres. Fou construïda simultàniament a la casa i conserva els mateixos traços estilístics, amb els brancals, l'ampit i la llinda corba de pedra granítica treballada. No hi ha porta protectora. La portella del darrera d'accés a l'espai de la capella és de vidre i correspon a la darrera reforma feta per la família Hosta. Ha estat dedicada a l'arcàngel Sant Miquel, patró de molts membres de la família que també es deien Miquel, com el carrer.
    Durant molts anys ha estat buida, sense imatge, fins que els actuals propietaris encarreguen una imatge de bulto de l'arcàngel vencent el dimoni a l'artista vilassarenc, Joan Artigas Planas.

La cas fou construïda a començaments del segle XVIII en terrenys de la quintana d'en Blanch.
    Es coneix com a Cal Notari perquè fins a mitjans segle XIX, fou habitada pels Vila, una nissaga de notaris del poble. Però actualment acull diversos habitatges.

BENITO, Pere (1987). "Llavors del regne. Les capelles de carrer". Parròquia de Sant Genís. Vilassar de Dalt.
    SAMON i FORGAS, Josep (2010). Els sants dels vilassarencs; capelletes de carrer. Recull fotogràfic i dades bàsiques. Vilassar de Dalt. Inèdit.