Cal Vitissis
Vilassar de Dalt

Plaça de la Vila, 11

Historicista
    Jordi Montlló Bolart

Casa situada en cantonada que consta de planta baixa i dos pisos i part de la coberta de terrat pla. Dels dos pisos sobresurt de la façana sengles galeries amb cinc arcs de ferradura lobulats d'estil neo mossàrab cadascuna i amb barana de balustrada. El terrat, que cobreix la galeria superior, també té barana de balustrada.
    La façana lateral, del carrer Àngel Guimerà, té una balconada a cada planta i una finestra més petita en el primer pis. El parament és arrebossat.

També es coneix com a Cal Noi Baiau o Casa Mora

Aquesta casa es construeix l'any 1887 en el solar on hi havia l'antiga casa consistorial i que es va cremar. Els terrenys es van vendre en pública subhasta, celebrada el 14 de juny de 1887, i els adquireix en Josep Piferrer, conegut popularment com el noi Baiau, per la quantitat de 3500 ptes.
    L'Ajuntament concedeix permís per enderrocar l'edifici cremat i construir-ne un de nou "con sujeción a las alineaciones actuales, quedando el nuevo edificio con sótanos de unos dos metros de profundidad, el piso bajo y primero y segundo pisos, autorizándole también para construir en el piso primero y segundo y fachada de la Plaza de dicho edificio un balcón corrido cubierto, llamado vulgarmente tribuna, que salga hacia el exterior cuatro palmos equivalentes a 78 centímetros en toda la longitud de la fachada, dejando en los ángulos de los balcones los correspondientes chaflanes".

SAMON i FORGAS, Josep (1999). Itineraris: Per la sagrera de Vilassar; dins Ipsa Arca, núm. 2, setembre de 1999. Museu Arxiu Municipal de Vilassar de Dalt, pàgs. 36 a 47.