Forn de Can Geroni
Bigues i Riells del Fai

Al NW de Can Geroni

Regular
    Tot i que conserva les parts identificatives d'un forn, la manca de manteniment i l'exposició a la intempèrie l'han deteriorat força.
    Anna Soteras i March / Josep Cruells i Castellet

Forn de dimensions regulars, de planta circular. Està semienterrat en un marge del terreny i conserva l'estructura de la cambra de cocció i la graella superior, de terra de la zona. A pocs metres, hi ha les restes d'una estructura indeterminada relacionada amb el forn, però d'aquesta només es conserva la paret excavada en el marge.

Sembla que aquesta estructura indeterminada podria ser un forn de pega, segons consta a la fitxa de l'Inventari del Patrimoni Industrial de Catalunya, realitzada per Josep Ma Miró i Núria Maynou.

MIRÓ, Josep Ma i MAYNOU, Núria (1999): Forn d'obra. Inventari del Patrimoni Industrial de Catalunya. Museu de la Ciència i de la tècnica de Catalunya. Inèdit. Núm.: 41.1.13.009
    MIRÓ, Josep Ma i MAYNOU, Núria (1999): Forn de pega. Inventari del Patrimoni Industrial de Catalunya. Museu de la Ciència i de la tècnica de Catalunya. Inèdit. Núm.: 41.1.17.004