Forats de Sant Bori
Sant Pere de Ribes

Edats dels Metalls
    -XIX/ -VII
    Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

En una cova natural situada sobre la riera de Jafre, prop de la Cova Negra, s'hi va localitzar un fragment de pissarra amb una perforació bicònica, deu dents humanes i fragments petits d'ossos, tal i com consta a la Carta Arqueològica. La cavitat té dues boques circulars separades per un pilar i té una profunditat de 7 metres. En l'actualitat no té sediments, ja que van ser retirats durant l'excavació arqueològica.

També conegut com els Forats d'en Bori.

Va ser excavada l'any 1958 per membres del Museu Víctor Balaguer, sota la direcció de Joan Bellmunt.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arqueològic i paleontològic. Sant Pere de Ribes (Garraf). Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.