Font dels Enamorats
Monistrol de Calders

al pocs metres a l'est de la Fàbrica nova, a peu del camí que puja al Pedró petit.
    a tocar de la confluència del Carrer de la Font dels Enamorats amb el Carrer del Repetidor.

Ajuntament de Monistrol de Calders. Carrer de la Vinya, 9, 08275 Monistrol de Calders
    Sara Simon Vilardaga

La font està situada en un racó al peu del camí que porta de l'església parroquial a la creu de terme o Pedró petit, a pocs metres de la Fàbrica nova i a peu del carrer que porta el nom de la font. La font compta amb una estructura una mica irregular, a manera de frontal fet amb carreus desbastats, en el que hi ha l'aixeta; al costat sud hi ha unes lloses amb la inscripció del nom de la font. A la base del frontal, hi ha un carreu amb un clot rebaixat a manera de pica, espai que recull l'aigua sobrant. La font està situada en un lloc amb unes quantes alzines que proporcionen ombra i amb lloses disposades formant una taula i una banc.