Font del Rei
Castellbell i el Vilar

Rasot del Puig

Jordi Montlló i Laura Bosch

Està situada dins l'heretat del Viladoms de Dalt, en un dels vessants que aboquen al Rasot del Puig. Es tracta d'una font de clot. La beta d'aigua surt d'una raconada, per sota un marge de terra, de forma intermitent. Els marges estan retallats en forma d'embut per tal de donar pas a l'aigua que brolla, especialment en èpoques de pluja. Aquesta s'escorre per una rasa fins a trobar el rasot principal on es pert aigües avall. No s'ha localitzat cap bassa o pou arran de terra on podria emmagatzemar-se, tot i que podria estar colgat per la terra i la vegetació.

Segons Ramon Subirana, la seva famíliahavia administrat les terres. De la font en diu que es tracta d'una font intermitent o falsa, ja que només raja en èpoques de fortes pluges i llavors ho pot fer amb molta força. Després s'estronca i durant les èpoques seques no raja.

La font ha estat de nou localitzada i netejada per la família Frontera amb motiu de la realització del Mapa de Patrimoni.