Font del Poble
Castellolí

Riera de Castellolí
    Pel sender que baixa a la riera de Castellolí, que surt del camí del parc de davant de l'escola.

Virgínia Cepero González

La font del Poble es troba a pocs metres de la riera de Castellolí, al seu marge esquerre. S'hi accedeix per un sender que mena cap al torrent, que surt del camí que comença al parc de davant de l'escola "Les Passeres".
    Es tracta d'una petita construcció amb una canya, per on brolla l'aigua que va a parar a la riera. L'estructura es troba en un indret enverdissat.
    A l'entorn de la font, que està constituït per un canyissar amb esbarzers i heures, es poden observar diversos tipus de fòssils.

Forma part de la "Ruta Verda: les fonts de Castellolí".

CUADRADO, J.; VILARRUBIAS, S. (2015) Guia de les fonts de Castellolí. Castellolí: Ajuntament de Castellolí, p. 10-13.