Font del Coll de la Coma
Castell de l'Areny

Al Coll de la Coma, al nord del poble de Castell de l'Areny.
    Des del poble de Castell de l'Areny seguir la pista asfaltada uns 722 m.

En el moment de la visita la font no rajava
    Ajuntament de Castell de l'Areny. Carretera de Vilada, s/n. 08619 Castell de l'Areny.
    Sara Simon Vilardaga

Font situada en una estructura construïda en un marge al peu de la carretera de Castell de l'Areny a Coll Jovell, de fet el lloc és conegut com Coll de la Coma. L'estructura arquitectònica està formada per un frontal allargat a la base del qual hi ha un banc, tot està fet en pedres desbastades formant carreus irregulars i lloses. Al centre de l'estructura hi ha la font pròpiament situada en una gran llosa vertical al centre de la qual hi ha l'aixeta metàl·lica, i a la base la pica on cau l'aigua, fet a partir d'un gran bloc de pedra més o menys quadrangular i en el que hi ha un rebaix en forma de mig cercle. Al costat de la font hi ha una creu metàl·lica clavada en un gran bloc de pedra més o menys tallat, la creu és metàl·lica hi ha un sant crist esquemàtic al centre.