Font del Ciscu
Monistrol de Calders

A peu de la riera de Sant Joan, pocs metres al sud del Molí d'en Sala.

Sara Simon Vilardaga

La font està situada en un marge a peu de la riera de Sant Joan, a la seva ribera esquerra, just a tocar del gual que permet el creuament de la riera per arribar al Molí d'en Sala. Es tracta d'una font que compta amb un petit frontal obrat en pedra i morter en el que hi ha una petita fornícula coronada a manera de coberta de dos vessants; a la part central de la cavitat hi ha el brollador de l'aigua. Al costat mateix, en un petit mur perpendicular al frontal esmentat anteriorment, hi ha un altre tub de sortida d'aigua.