Font de Sant Jordi
Viladecavalls

La Casanova
    Des del Pont de Buxeres, cal seguir el camí que puja a La Calera.

La part superior de la imatge es troba escantellada.
    Marta Lloret Blackburn

Font situada en un marge a pocs metres a sol ixent de la Casanova. Es troba construïda en un mur de pedra sense lligar rematat amb ceràmica, formant un arc de mig punt ceràmic a la part central. Dins de l'arc hi ha una placa de ceràmica vidriada amb la imatge de Sant Jordi matant el drac. A sota hi ha el brollador, format per una màscara infantil pintada de color blau. L'aigua cau en una pica rectangular de pedra. A banda i banda de la font, hi ha un gran banc que es prolonga formant una "U".

Al llibre de les Fonts de Viladecavalls, del qual n'és la portada, es denomina Fonts de Santacana, juntament amb la Font de Montserrat.

DEL CAMPO, J.L. (1995). Quaderns d'Història de Viladecavalls III: Fonts de Viladecavalls. Viladecavalls: Ajuntament de Viladecavalls.