Font de les Naiàdes
Montseny

Camí de les Illes
    A peu del camí, abans d'arribar a la porta del càmping

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Font situada en un costat del camí de les Illes i Sant Marçal. És una construcció formada per un pilar semicircular de pedra amb acabament piramidal. A cada costat del pilar hi ha fixat un broc per on brolla l'aigua i cau al terra. La font està centrada en una placeta amb paviment de lloses que està elevada respecte el camí i que en un costat té un pedrís semicircular per seure-hi. A la paret del pedrís hi ha fixat diversos plafons commemoratius "Sant Celoni la dedica a les fonts del Matagalls" i de les campanyes de restauració que s'hi han fet.

Tal i com consta als plafons, el Centre Excursionista de Sant Celoni hi va fer les campanyes de restauració els anys "1971" i "1994". La primera en motiu de la celebració del Mil·lenari d'Abat Oliba i la segona del 45è Aplec de Matagalls. En un dels plafons hi van fer constar "Sant Celoni la dedica a les fonts del Matagalls".