Font de l'Alzina
Rellinars

Torrent de l'Alzina
    Sector del Planet

Dolent
    La vegetació n'impedeix l'accés. Encara que actualment ningú hi vagi a omplir el càntir sí que són llocs emblemàtics que caldria recuperar.
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    08178A008000780000OS
    Jordi Montlló i Laura Bosch

La Font de l'Alzina està situada dins del torrent que li dona nom, en un indret on el tram és fa molt estret, després de rebre les aigües pel vessant hidrogràfic dret d'un rasot que neix per sota les escoles municipals. L'accés es fa pel camí del Planet i a continuació pel carrer del Grèvol, fins arribar a la deixalleria municipal. Resseguir el filat de tancament fins a situar-se davant de tres alzines. Es tracta d'una deu d'aigua que acostuma a brollar a través d'un broc encastat en el marge del torrent. L'accés a la font ha desaparegut i el roldor i l'herbassar han envaït completament marges i llera.

Segons informació proporcionada pel senyor Claudi Perarnau, aquesta font era molt concorreguda sobretot pels pagesos tant de Rellinars com de Vacarisses, ja que la déu d'aigua malgrat estar situada a la llera dreta del torrent, aquest fa de termenal entre els dos termes municipals antigament units.

CAPELLA, Pere (1997). Les fonts; dins XVIII Ronda Vallesana. Unió Excursionista Sabadell, pp. 34 - 40.