Font de la Regata
Rajadell

El Racó
    Des del camí de Can Torra, pendre un sender a la dreta a 250 m del nucli. Seguir 700 m a l'O.

OPC 2017-2020 F. Xavier Menéndez

Font obrada. L'aigua surt d'una canonada dins d'una construcció feta de pedra i totxo, coberta amb volta, oberta. L'interior està arrebosant. La part inferior està composta per una pica poc fonda. Aquesta construcció està integrada en una paret de pedra seca que continua a l'esquerra. A l'exterior, davant la font, hi discorre un estret corriol d'aigua i a l'esquerra, hi ha bassals d'aigua.

La font està senyalitzada a la carretera que va del Nucli antic al Racó i també compta amb un plafó de l'ajuntament al lloc.
    Per accedir-hi cal dirigir-se per la carretera que del nucli antic s'adreça al sud en direcció Cal Parcerisses i cal Torre (Camí de can Torre); a 250 m. del nucli, a la dreta, hi ha un sender senyalitzat per l'ajuntament. La font es troba a uns 700 m., prop del Torrent del Daurell, caminant per un camí en direcció oest, molt planer i agradable, caracteritzat, en quasi tot el recorregut, per un gran mur de pedra seca, sovint de gran alçada i de bona factura, que limita el camí per l'esquerra.
    Tot i que a l'estiu s'asseca amb facilitat, al juliol de 2020 la font rajava.
    La font, que recull aigua del Torrent del Daurell, pertany a la finca del Pujolar