Font de la Plaça de La Mina
Arenys de Mar

Plaça de la Mina, s/n

Deteriorament en algunes de les rajoles de la font.
    Ajuntament d'Arenys de Mar (Riera del Bisbe Pol, núm. 8, 08350 Arenys de Mar)
    Jordi Montlló Bolart

Font situada a la Plaça de la Mina. S'hi accedeix pel carrer de l'Hospital i després pel carrer de Sant Narcís o per la Travessia de La Mina. Hi trobem dos brocs, un de modern de polsador i un altre més antic, que no raja, de plom. La pica és rectangular i de pedra granítica, rebaixada. Tot emmarcat per un plafó ceràmic amb rajola de la vela, envoltat per una orla trenada als costats.

A banda i banda, hi ha sengles bancs, a modus de pedrís, fet d'obra, tova i respatller de rajols, amb els mateixos motius que la font, però en els extrems hi ha motius mariners, amb dibuixos de vaixells.

Al mig de la placeta destaca una alzina.

Aquesta font s'alimentava d'una mina on la gent anava a buscar aigua, però ara és aigua de la xarxa publica.