Font de la Parra
L'Esquirol

La Parra (l'Esquirol)
    A poca distància a l'oest de la Parra, a tocar del torrent.

Catàleg de béns a protegir POUM 2007, F2. Bé d'interès.
    Virgínia Cepero González

La font de la Parra es troba a poca distància a l'oest de la masia homònima, a tocar del torrent. És una font d'obra, bastida amb totxo, i presenta tres brocs metàl·lics (un d'ells de cop). L'aigua que raja per dos dels brocs cau a una pica rectangular de pedra.
    Es troba en un indret per sota del nivell del pla, al que s'hi accedeix per mitjà de tres graons de pedra.

CASADESÚS, D.; RIEROLA, S. (2009) Anàlisi de les aigües de deu fonts del Cabrerès i la seva flora. Treball de recerca batxillerat de Institut Miquel Martí i Pol (Roda de Ter), p. 11.