Font de la Batzuca
Rajadell

Vall del torrent de Cal Xic-Can Torra. Camps de l'Oliver. SO del terme.
    A 190m al SO de La Batzuca i a 85 m al SE de Cal Caseta, a tocar amb el torrent de cal Xic

En estat d'abandó i força emboscat
    OPC 2017-2021 F. Xavier Menéndez

Font i petita bassa o resclosa per entollar aigua, feta de pedra, sota una petita bauma, que estava folrada per un mur de contenció (es conserva una part). La font era al peu de la bassa (de fet, la deu era una petita cascada que plorava per la bauma). Hi ha restes d'una canalització en direcció al torrent (amb estructures conservades de la coberta de lloses).

Està al Torrent de can Xic (mes endavant Torrent de can Torra). Es troba més aprop de Cal Caseta, a l'altra banda del torrent (està a 85m al NO, comunicada per un cami) que no de la Batzuca, que es troba a 190m al NE.
    Segons informacions orals, hi hauria una altra font aprop, que raja de tant en tant.
    Molins (2020) explica que les cases de Can Xic, Can Montfort i La Caseta regaven els horts, amb permís del Parcerisses, amb les aigues de la Font del Sabellà.