Font de Fontanelles
Olivella

Corral Nou
    A l'esquerra de la riera de Jafre, a 500 metres al sud-est del Corral Nou.

Xavier Esteve i Gràcia

La font de Fontanelles s'emplaça a l'esquerra de la riera de Jafre, a 500 metres al sud-est del Corral Nou. Consisteix en una surgència natural que neix d'una cavitat que ha estat modificada. Les parets d'aquesta cova han estat repicades per tal d'aprofundir la seva capacitat d'emmagatzemament , alhora que s'hi ha deixat uns graons retallats a la roca que permeten baixar-hi quan el nivell d'aigua és més baix. A la zona de l'entrada s'hi construí en algun moment un mur de maçoneria que permet mantenir l'aigua a l'interior a la vegada que s'impedeix l'entrada de brutícia.
    En un petit replà situat davant de la font hi havia un abeurador del que actualment només en queda la base.

Recentment ha estat senyalitzada per la Diputació de Barcelona.