Font de Can Via
La Palma de Cervelló

Can Via
    Al costat del torrent a prop de Can Via

Xavier Esteve Gràcia

Surgència emplaçada en una petita plana, condicionada amb tanques de fusta, sobre el torrent de can Via. l'entorn, molt ombrívol, està vorejat per grans plàtans (Platanus hybrida). Un pont d'obra travessa el torrent i hi ha una petita construcció de maons al costat de la font. Una canalització, per sobre de la font, condueix l'aigua del torrent als safareigs de can Via.

DE BUEN LINARES, A.; ROIG I MESTRE, M.D.; VIVAR CANTALLOPS, J.A (1999): Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Natural de la Palma de Cervelló. Inèdit. Ajuntament de la Palma de Cervelló.