Font de can Torra
Rajadell

Can Torra. Serra de Palomes-Vall del torrent de Can Torra Parcerisses. SE del terme.
    Aproximadament a uns 75 m al NE de can Torra del Forn

L'arquitectura es conserva bé. L'entorn, abandonat.
    PEP 1993 (Jordi Piñero)/ OPC 2017-21

Font obrada emmarcada per dues pilastres amb capitells llisos i una arcada. L'estructura no és exactament rectangular sinó amb tendència a la forma trapezoidal. Està construïda amb pedra de superfície irregular, cosa que dóna un efecte fantasiós al conjunt. La font està coronada amb un escut de ferro que representa les quatre barres i altres signes heràldics. El conjunt està complementat amb una taula i bancs de pedra (descripció PEP 1993).

O de can Torre. Element arquitectònic d'influències modernistes amb el que s'aconsegueix una bona relació entre el llenguatge arquitectònic i l'entorn natural, d'ambient romàntic. S'ubica a 75m del Mas al NE de can Torra del Forn (fitxa 54), en una raconada discretament apartada i enclotada, prop de la conca per on baixa el naixent torrent de can Torra. L'entorn està definit per un paisatge frondós, amb roures i heura.
    El 2021 no ha estat possible localitzar la font, tot i les batudes realitzades. La descripció correspon al PEP 1993. Les fotos, també. Les coordenades UTM són aproximades.

Segons indica l'escut, aquesta construcció data del 1898. Desprén un cert aire modernista,