Font de cal Robert
Castellbell i el Vilar

Torrent de cal Robert

Regular
    Abans del darrer incendi el sr. Adam Gonzàlez, de cal Robert informa de que la els murs estaven dempeus i que tenia una volta de canó feta amb pedra.
    08052A008000170000OH
    Jordi Montlló i Laura Bosch

La font de cal Robert està situada a la capçalera del torrent que porta el seu nom. D'ella neix el torrent que desguassa a la riera de Rellinars al seu pas pel raval de les Comes.
    Es tracta d'una déu d'aigua que brolla de terra. En aquest indret, la distància entre els marges és d'un metre aproximadament. Tot i que una part està malmesa, els dos marges es van excavar i reforçar amb un mur de pedra seca a ambdós costats, de 10 metres de llargària per 1, 50 metres d'alçada. De la volta de canó feta amb pedra originària, ja no en queda res.