Font de Beulovi
Sobremunt

Sector central del terme municipal
    A 7000 metres per pista forestal de la carretera BV. 4601, punt quilomètric 18'460.

Jordi Compte i Marta Homs

La font de Beulovi està situada en un punt enclotat a tocar del rec del gorg dels Cans, al sud-oest de Beulovi i al nord-est de Guiteres.
    S'accedeix a la font a través d'una pista que transcorre paral·lela al rec des de la zona del mas Miolet. Seguint aquesta pista s'arriba a una raconada humida on s'ha d'abandonar la pista i seguir uns metres per un corriol fins trobar la font, ubicada prop del rec i sota uns boixos.
    La font està formada per una estructura rectangular de maçoneria de pedra coronada amb lloses i adossada al marge. De la part frontal de l'estructura en sobresurt el brollador, completament cobert de molsa. Sobre el brollador hi ha un carreu amb la inscripció "BEULOVI", i a la dreta, un tub plàstic que actua com a sobreeixidor.