Fons documental de Martorell a l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat
Martorell

Llei 9/1993 del patrimoni cultural català
    Generalitat de Catalunya. Plaça Sant Jaume, 4. 08003 Barcelona

Població

Dídac Pàmies Gual

L'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat està situat al Parc de la Torre del Roser, al municipi de Sant Feliu de Llobregat. Consta d'un fons documental referent al municipi de Martorell que s'emmarca en un context cronològic entre els segles XVIII i XX. Entre la documentació més rellevant destaca la generada al Jutjat de primera instància i instrucció núm. 1 de Martorell (1844-1984); Notaria de Martorell (1798-1979); Cambra Agrària de Martorell (1967-1994) i Junta Municipal del Cens Electoral de Martorell (1892-1979).

Es va crear el 23 d'abril de l'any 1983 per mitjà d'un conveni signat entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Actualment, el Consell Comarcal del Baix Llobregat també participa en la gestió d'aquest servei. La seu actual es va inaugurar el 13 de maig de l'any 1993.