Fons d'imatges de l'Arxiu municipal
Òdena

-Edificis públics i privats , masies.
    -Personatges.
    -Reportatges sobre diferents aspectes del poble.
    -Arxiu de la Memòria Oral:
    Es va entrevistar a 15 testimonis, de 65 a 91 anys, que viuen al municipi: Teresa Casals, Josep Domènech, Joan Ribera, Jaume Cañellas, Marina Torrents, Cinto Cuadras, Antoni Planell, Elena Segura, Josep Tardà, Àngela Servitge, Pedro Santano, Sotero Clavero, Pascual Corella, Dominga Albi i en Ramon Vila. Els 15 protagonistes (nascuts a Òdena o fora del municipi i fins i tot de fora de Catalunya però residents a Òdena) van mostrar de primera mà com es vivia a Òdena en el segle XX, van descriure fets de la vida quotidiana, vivències de la guerra civil, records de la infància i joventut dels anys 30 i 40, el temps d'esbarjo, les feines, el festeig... Aquesta proposta de recuperació de la memòria oral, aquest recull efectuat en vídeo DVD i transcrit que es va presentar a la ciutadania l'abril de 2010, en forma d'opuscle i gravacions, es troba a l'arxiu municipal d'Òdena classificat com arxiu de la memòria oral d'Òdena. Es pot consultar: http://odena.cat/articles-mostra-4217-cat-arxiu_de_memoria_oral_dodena…

Les fonts d'aquest material han estat :
    -Fotògrafs contractats per l'ajuntament per cobrir diferents actes.