Fons bibliogràfic del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat
Sant Feliu de Llobregat

  Baix Llobregat
  Parc de la Torre del Roser, s/n
  Emplaçament
  Seu del CECBLL a l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

  Coordenades:

  41.38256
  2.04919
  420499
  4581662
  Número de fitxa
  08211 - 182
  Patrimoni documental
  Tipologia
  Fons bibliogràfic
  Contemporani
  Segle
  XX
  Estat de conservació
  Bo
  Protecció
  Legal i física
  LLEI 10/2001, de 13 de juliol
  Accés
  Restringit
  Científic
  Titularitat
  Privada accessible
  0317220DF2801G
  Autoria de la fitxa
  CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

  El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat vetlla per la investigació, reflexió, conservació i divulgació d'estudis sobre la comarca, promocionant-ne els valors culturals, naturals i socials. Els seus objectius principals són l'impuls de la recerca, la promoció del coneixement del medi, el foment de la reflexió i debat sobre la realitat de la comarca i la seva transformació. Té a disposició dels seus socis i sòcies una de les col·leccions bibliogràfiques més exhaustives sobre el Baix Llobregat, amb totes les publicacions dels 30 municipis que integren la comarca i altres de caràcter supramunicipal. El fons és consultable in situ i, a més, els socis i sòcies de l'entitat es poden beneficiar del servei de préstec.

  El fons bibliogràfic del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat té als seus orígens a la fundació de dita entitat, l'any 1974. A la preocupació de la junta i el conjunt dels socis per aplegar tot el que es publica sobre el territori del Baix Llobregat s'uneix el fet que, sovint, els autors o autores de les publicacions fan lliurement l'opció de dipositar-hi un exemplar al fons, segurament animats pel fet que el butlletí del CECBLL es fa ressò de totes les novetats bibliogràfiques.

  - CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT: Memòria d'activitats del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Sant Feliu de Llobregat, 2002.