Fons bibliogràfic de l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat
Sant Feliu de Llobregat

  Baix Llobregat
  Parc de la Torre del Roser, s/n
  Emplaçament
  Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

  Coordenades:

  41.38256
  2.04919
  420499
  4581662
  Número de fitxa
  08211 - 181
  Patrimoni documental
  Tipologia
  Fons bibliogràfic
  Contemporani
  Segle
  XX-XXI
  Estat de conservació
  Bo
  Protecció
  Legal i física
  LLEI 10/2001, de 13 de juliol
  Accés
  Restringit
  Social
  Titularitat
  Pública
  Arxiu Comarcal del Baix Llobregat
  Autoria de la fitxa
  CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

  El fons bibliogràfic de l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat aplega moltes de les publicacions que es fan als 30 municipis del Baix Llobregat, especialment de recerca i estudis, encara que conté també producció literària i altres. És segurament, junt amb el del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la biblioteca més completa sobre la comarca.

  El 23 d'abril de 1983 es va crear l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat a través d'un conveni signat entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament del propi municipi.
  Des de l'inici la direcció de l'Arxiu s'ha preocupat per anar aplegant tota la informació publicada sobre el Baix Llobregat, fet que està a l'origen d'aquest fons bibliogràfic.

  * RETUERTA I JIMÉNEZ, M. Luz. "Arxiu Històric Comarcal de Sant Feliu de Llobregat". A: Guia dels Arxius Històrics de Catalunya. Vol. 3. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, 1989. Pàg. 191-212.
  * TORRA i PÉREZ, Albert; RETUERTA i JIMÉNEZ, M. Luz. Catàleg dels protocols notarials de l'antic districte de Sant Feliu de Llobregat. Barcelona: Fundació Noguera, 1991 (Inventaris d'Arxius Notarials de Catalunya, 12).