Fita de terme de Claret nº 3
Sant Fruitós de Bages

Claret
    Emplaçament
    A uns 50 m. al peu del camí que du des de Santa Anna fins a la granja Bonvehí, en un bosquet a l'esq

41.77787
    1.86138
    405374
    4625740
    08213-108
    Raquel Valdenebro Manrique

Antiga fita de terme i de propietat, ubicada als peus del camí que mena des de Santa Anna Claret fins a la Granja Bonvehí. Es tracta d'una fita de pedra triangular de 33 cm d'alçada x 27 cm d'amplada x 22 cm de fons. No du inscripcions de terme, però sí de propietat, llegint-se al cantó de migdia la paraula "Casagemes", que indica el límit de propietat. Malgrat això també es tracta d'una fita de terme.

Visualment es comunica entre la fita nº 1 i 5.

Malgrat que també es tracta d'una fita de terme, segurament té un origen contemporani, més en relació a la propietat de la veïna casa de Casagemes que amb el terme. Per les seves mides i aspecte no té relació amb la resta de fites de l'entorn.