Fira de Sant Martí de Coforb
Capolat

Capolat

XXI
    Lúdic/Cultural
    Marta Sánchez Soler - Societat d'Arqueologia del Berguedà

La fira de Sant Martí de Coforb se celebra cada any el diumenge posterior a l'11 de novembre, dia de Sant Martí de Tours. La fira es fa en un espai a l'aire lliure situat al costat de l'església i es desenvolupen diversos actes. Per un costat es fa una fira de productes naturals, artesanals i de proximitat. A més a més, també es fa un esmorzar popular. A més, s'hi sumen diferents activitats que van variant cada any com per exemple vermuts musicals, dinar popular o concerts d'acordió.

La fira de Sant Martí de Coforb és una festivitat que es fa cada any el diumenge després de Sant Martí de Tours. La primera edició es va fer el 2015 i des de llavors s'ha fet cada any, amb l'excepció del 2020 a causa de l'epidèmia de Covid-19.