Finestra del carrer Major
Perafita

c. Major,1. Nucli urbà de Perafita. Perafita.

XVI
    Jordi Compte i Marta Homs

La finestra es troba situada a la façana de la casa núm. 1 (cal Carnisser) del carrer Major de Perafita. Es tracta d'una finestra de pedra treballada amb coronament motllurat a mode de guardapols i decorat, als seus extrems, amb quatre grans rostres esculturats, dos a cada un dels costats. Al costat esquerra hi ha un gran rostre masculí, amb barba, i un altre rostre més petit a la zona de l'interior del brancal, i al costat dret hi ha un gran rostre femení i un altre rostre més petit, també a l'interior del brancal. La finestra va ser tapiada i transformada en una capella de quart d'esfera dedicada al Sagrat Cor tot i que avui en dia no conserva cap imatge al seu interior.