Festa de Sant Llorenç
Sant Feliu de Llobregat

Sant Feliu e Llobregat

CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Diada en què se celebren diverses activitats i una missa en honor al patró de la ciutat. La part central de la festa la constitueix la ballada de sardanes a la Plaça de la Vila. Tradicionalment, la festa major de Sant Feliu se celebrava el 10 d'agost per la diada del patró de la ciutat: Sant Llorenç. Aquesta festivitat es va traslladar al mes d'octubre i fins el 1998 no es va recuperar la diada de Sant Llorenç.
    Actualment, s'organitzen vàries activitats durant tres dies al voltant de la plaça de la Vila, com són el repic de campanes, la ballada popular de sardanes i les havaneres i el rom cremat.

Tradicionalment, la festa major de Sant Feliu se celebrava el 10 d'agost per la diada del patró de la ciutat: Sant Llorenç. Aquesta festivitat es va traslladar al mes d'octubre i fins el 2003 no es va recuperar la diada de Sant Llorenç.

- SANS I FÀBREGAS, Llorenç. Cròniques de Festa Major. Quaderns d'història núm. 2. Patronat Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, 1988. 53 p.
    - La teva ciutat, Sant Feliu de Llobregat. 2003-2007. Sant Feliu de Llobregat: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, 2007. P. 113-114.