Estació de Renfe de Viladecavalls
Viladecavalls

Entre La Planassa i la Urbanització de Can Corbera

Estructural
    ADIF. Carrer Sor Angela de la Cruz, 3. E-28020 Madrid.
    Marta Lloret Blackburn

Edifici aïllat constituït per dos cossos adossats que formen una "T". El cos frontal és de planta rectangular, consta de dos nivells d'alçat i té la coberta a quatre vessants. L'altre cos és de planta quadrangular i de mateixes característiques que l'anterior. Les obertures estan emmarcades i decorades a la part superior amb rajola vidriada. L'edifici està rematat amb una cornisa composta. La façana principal té fixada una gran marquesina metàl·lica. Sobre la porta d'accés i en una façana lateral s'hi conserva l'antic cartell de "Viladecaballs".

El carril ferroviari que connectava Barcelona i Lleida va ser construït a mitjans del segle XIX. Hem de suposar que en aquest mateix moment va ser construïda l'estació.