Escut dels Taiadella al Palau dels marquesos d'Alòs
Castellterçol

C. de Barcelona, 2.

Barroc
    Presenta signes d'erosió.
    Virgínia Cepero González

L'escut heràldic de la família Taiadella es troba situat a la dovella central del portal d'entrada al Palau dels marquesos d'Alòs. Està sostingut per dos putti o angelets, recolzat sobre una cartel·la amb un cap d'àngel alat, i a la part superior hi ha un elm.
    L'escut presenta, a la part central, un arbre; al costat dret, una mà amb una falç que talla el tronc de l'arbre; i al costat esquerre, una mitja lluna.

CARRERA PUJAL, J. (1948) La vila de Castellterçol. Barcelona: Bosch.
    PLADEVALL i FONT, A. (1991) Castellterçol. Història de la vila i el seu terme. Vic: Eumo, Ajuntament de Castellterçol.