Cases aparellades a la carretera de Granera, 18-20 i 22-24
Castellterçol

Ctra. de Granera, 18-20 i 22-24.

Es tracta de dues cases aparellades, de planta rectangular, que consten de planta baixa i golfes.
    La teulada és de teula ceràmica aràbiga a quatre vessants, tot i que dues de les vessants són molt més llargues que les altres. En sobresurt, a la part posterior, un cos a mode de llanterna.
    La façana principal és simètrica i molt senzilla. Les obertures són rectangulars i, en destaca, la línia motllurada a manera de guardapols que remarca totes les obertures.

Segons l'IPA és BCIL (Catàleg: 353-I). DOGC 06/11/1981.
    Consten amb el núm. 26, com a edifici de protecció parcial a la Relació d'edificis d'interès annex a la Normativa del Pla general d'ordenació municipal de Castellterçol de 1981.