Escut del Prat
El Brull

National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN, decret 571/63, de 14 de març de 1963
    Marc Cucurella Pinilla

L'escut del Prat està gravat a la llinda de pedra de la porta principal d'accés. L'escut té forma rectangular amb la cara nord lleugerament arrodonida. El contingut de l'escut fa clarament referència a la persona o família d'un antic propietari. Consta d'una "A" majúscula i dues "C" a banda i banda de les"A". Les tres lletres lligades tenen un acabat floral.

Tractant-se d'un escut familiar és un BCIN (Bé Cultural d'Interès Nacional) segons el decret 571/63, de 14 de març de 1963, del Ministerio de Educación sobre "Protección de escudos, emblemas, piedras heráldicas, rollos de justicia, cruces de término y similares" on tot aquell escut heràldic o creu de terme de més de cent anys passen directament a ser considerats com a Béns Culturals d'Interès Nacional.

Aquest rellotge pertany al Prat, masia fruit de la gran expansió econòmica dels segles XVII i XVIII a la zona lligada al gran desenvolupament agrícola.

Decret 571/63, de 14 de març de 1963, del Ministerio de Educación.