Escut del carrer Hospital
Centelles

Carrer Hospital, 13
    A l'interior nucli urbà

Es desconeix
    Regular
    La figura està una mica deteriorada i tot i que es conserva força bé, a perdut els detalls del relleu.
    National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN. Decret 571/1963 de 14 de març
    5279004DG3257N0001IO
    Jordi Petit Gil

Escut situat a la pedra de dalt de tot del portal en forma d'arcada d'accés a la vivenda. Dins l'escut hi ha una figura masculina d'un Sant dempeus agafant una creu.

Degut al seu estat és impossible descriure'l més clarament.

L'hospital a Centelles sembla ser que va ser fundat en el segle XVII, però no va ser fins al XVIII quan es va situar l'Hospital al carrer Bonaire (ara anomenat carrer de l'Hospital) en uns terrenys adquirits al senyor Rossell.

- SURINYACH I PLA, Miquel. (1994). Pla especial de protecció del centre històric i dels elements d'interès del terme municipal de Centelles. Centelles. - PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic. - PLADEVALL, Antoni (1981). Gran Geografia Comarcal de Catalunya. Osona. Fundació Enciclopèdia Catalana.