Escut de Cal Simó
Veciana

National Monument Record
    Commemoratiu
    BCIN, Decret 571/63 14 de març de 1963, del Ministerio d'Educación.
    Sense accés
    Jordi Montlló Bolart

Escut treballat a la dovella central del portal principal d'accés a l'antiga masia de al Simó. Només s'ha pogut fotografiar des d'una distància considerable i, per tant, no es pot fer una descripció acurada.

Malgrat no poder fer una bona descripció, s'ha considerat important fer-ne la fitxa corresponent perquè es tracta d'un BCIN (Bé Cultural d'Interès Nacional) i és vital pel seu coneixement que resti documentat per a futures generacions i posibles estudis arquitectònics, històrics o genealògics.

La masia de Cal Simó, ara també coneguda com a Cal Bermúdez, pertanyia a la mateixa família de Cal Llobet, que també tenia el que es coneix com a Molí de Cal Simó. Els Llobet es venen la propietat que tenien a llevant i es quan la masia pren el nom de Cal Simó, però el molí resta en propietat dels Llobet.